top of page

Reiki sessie

Reiki is een zalige en ontspannende energetische massage. Reiki is Japans voor Universele levensenergie. Alles bestaat uit energie, en die energie stroom om en door ons heen.

Het kan dat je op fysiek en/of emotioneel vlak minder of helemaal niet meer in balans bent. Dit uit zich in stress, hoofdpijn, gevoeligheid, pijn,...

Met een reiki sessie laten we de levensenergie weer vrijer stromen, we activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam door de Universele levensenergie door te geven.

Ons lichaam is in staat om zichzelf te herstellen, maar soms heel het ook een beetje hulp nodig. Door spanning, stress en emoties kunnen bepaalde blokkades ontstaan waardoor de levensenergie in je lichaam minder vrij stroomt.

Tijdens een reiki sessie hou ik mijn handen net boven je lichaam of heel zacht op je lichaam. Via mijn handen wordt de energie dan aan jou doorgegeven en zal het stromen waar het voor jou op dit moment nodig is.

Energie stroomt door o.a. chakra’s en meridianen in ons lichaam. Soms is een chakra overactief of juist traag. Bij een reiki sessie werk ik dan ook met edelstenen op bepaalde chakra’s. Als je dat wil kan ik ook een geur gebruiken tijdens de sessie van de aromatherapie lijn Les Huit.

Een reiki sessie is in de eerste plaats heel ontspannend en helend voor je lichaam. Iedereen ervaart een reiki sessie op een andere manier. De ene voelt warmte, tinteling, de andere voelt niets,...maar één ding is wel zeker! De reiki energie zal stromen waar het voor jou op dat moment nodig is.

Reiki zorgt voor rust bij stress, spanningshoofdpijn, milderen van fysieke en emotionele pijn. Het verloop van een reiki sessie

  • kort intake gesprek en kiezen van geur

  • je comfortabel installeren op de behandeltafel met de nodige kussens en dekens

  • reiki wordt gegeven boven de kleren, zorg dus dat je comfortabele kledij draagt

  • reiki sessie, handoplegging, eventueel leggen stenen

  • rustig terugkomen na de sessie

  • delen van jouw en mijn ervaringen tijdens de sessie en eventueel advies

  • in totaal 1uur

  • Losse sessie : € 80

  • Kan ook geboekt worden met traject

Soms is 1 sessie al verlichtend, soms zijn meerdere sessies nodig. Reiki vervangt in geen enkel geval een medische behandeling

 

bottom of page