top of page

Ontspannende
Workshop Jeugd

Yoga & Skincare

Bij RUSTpunt staat ontspanning centraal, daarom organiseer ik tijdens de vakanties nu ook ontspannende workshops voor de jeugd. Een namiddag weg van de schermen, studieboeken,...weer even voelen en ontspannen. Elke vakantie doe ik naast de ontspanning en yoga een andere activiteit. Tijdens deze eerste workshop gaan we de huid leren verzorgen.

Hoe ziet deze ontspannende workshop eruit?

We starten met het bewust worden van onze adem en ons lichaam. Daardoor is ons lichaam al wat meer ontspannen en gaan we een combinatie les doen met restorative yoga en yoga nidra.
 

Bij restorative yoga gebruik je tijdens de yogahoudingen heel wat materiaal (props) om je lichaam te ondersteunen. Hoe beter je luistert naar je lichaam bij het leggen van de props hoe beter je kan ontspannen tijdens de houding, deze wordt dan 10-15 minuten aangehouden.

Zo doen we er een paar. We sluiten af met een yoga nidra sessie. Niets moeilijks aan, gewoon liggen en je laten leiden door mijn stem om tot een diepe ontspanning te komen. Je hebt het gevoel dat je net niet in slaap valt.

Na het ontspannende gedeelte van de workshop worden we weer wat wakker met een home made ice-tea en een fruitbrochette waar je zelf je favoriete stukken fruit op prikt.

Als laatste gaan we onze huid leren verzorgen. Op deze leeftijd heeft de ene last van puistjes, de andere juist van een gevoelige en droge huid. Als schoonheidsspecialiste kan ik voor ieder het juiste productadvies geven. We gaan ook effectief aan de slag met verzorgingsproducten. We leren reinigen, je huid diep reinigen, masker leggen en dagverzorging aanbrengen en voor wie wil een vleugje make-up.

Heb je er ook zin in?

PRAKTISCH

  • Datum: vrijdag 24 februari, krokusvakantie

  • Uur: 13u30 tot 16u30

  • Waar: RUSTpunt,
    Steenvoordestraat 20, Watou

  • Deelnemers: max. 8

  • Leeftijd: 13 - 16 jaar

  • Prijs: 60 €

  • Inbegrepen: gebruik yoga materiaal, fruitbrochette en home made ice tea, producten voor skincare workshop

  • Inschrijven: via onderstaande inschrijfknop.

 

skincare jeugd.jpg
bottom of page