top of page

NEI - sessie

MZ8_6131 NEI LR.jpg

Doorbreek je patronen en blokkades die je beperken en leef voluit!

Een emotie die niet goed verwerkt is, zet zich vast in het celgeheugen van je lichaam. De onverwerkte emotie blijft in je cellen aanwezig in een soort van ‘sluimertoestand’ totdat ze terug getriggerd wordt door één of andere situatie. Door een bepaalde gebeurtenis wordt deze ‘oude’ onverwerkte emotie weer actief en voel je ook nog eens de huidige emotie. Dit zorgt ervoor dat je helemaal overspoeld wordt.


Wist je dat je voor 95% reageert vanuit je onderbewustzijn? Vanuit automatische piloot, vanuit gewoonte. Dat wil zeggen dat we reageren op gebeurtenissen (groot of klein) vanuit ons verleden. Ook al wil je het anders, 95% onderbewustzijn is veel krachtiger dan die 5% bewustzijn. Wanneer bewustzijn en onderbewustzijn niet op dezelfde lijn zitten, dan voel je energie weglekken, dan stroomt je leven niet zoals je zou willen, durf je geen beslissingen te nemen, voel je je angstig, heb je fysieke klachten, burn-out, slaapproblemen,...


Je wil het ene (bewust), maar doet het andere (onbewust).
Daardoor heb je het gevoel dat je in cirkeltjes draait, dat je op dezelfde manier reageert en ook weer dezelfde uitkomst hebt in je leven.

Een voorbeeld

Je staat altijd klaar om anderen te helpen, te pleasen, je doet dit graag en anderen weten dit, maar eigenlijk zou je meer tijd voor jezelf willen hebben, je voelt je moe, uitgeblust, maar toch durf je geen neen zeggen en men je iets vraagt.


Je wil 'nee' zeggen (bewust 5%), maar je onderbewustzijn (95%) is het andere al heel lang gewoon.


NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, dat wil zeggen dat we tijdens deze therapie onverwerkte emoties opsporen, loskoppelen en alsnog verwerken.


Zodat jij weer vrij bent van ballast en je bewustzijn en onderbewustzijn op 1 lijn zitten. Dan kan je energie weer stromen en reageer je niet langer vanuit je verleden.


Dit opsporen doen we met de biotensor, dit is een energetisch meetinstrument, dat aanvoelt wanneer je bewustzijn en je onderbewustzijn niet op 1 lijn zitten.

Een NEI - sessie is aangeraden bij:

 

 • fysieke klachten

 • mentale klachten

 • slaapproblemen

 • stagnatie binnen je bedrijf

 • gebrek aan verbinding

 • burnout

 • innerlijke onrust

 • onzekerheid, angst, eenzaamheid, vermoeidheid, 

 • gebrek aan zelfvertrouwen, geen keuzes durven maken,...

 • je wil het ene, maar doet het andere...

Praktisch

 • Een NEI -sessie duur 60-75 minuten en kan zowel voor volwassenen, kinderen als tieners

 • 1 sessie kan al verlichting geven, soms zijn meerdere sessies nodi

 • Losse sessie
  € 125

 • Kan ook geboekt worden met traject

Ervaringen

Hieronder ervaringen van klanten die een NEI-sessie gevolgd hebben.

Ik was wat angstig en onwetend over hoe een NEI-sessie zou verlopen. Maar Liezelot heeft mij met een warm hart verwelkomt en mij op mijn gemak gesteld.
Tijdens de sessie was ik, bij momenten, emotioneel en ben ik eigenlijk dingen te weten gekomen waarvan ik dacht: ok, dit komt dus daarvan. Het was zeker een verrijking.
Ik was vooral de dagen erop emotioneel en het was eigenlijk wel een opluchting dat ik dingen kon loslaten. Denk dat er nog heel wat in mijn onderbewuste zit, maar voor nu was het meer dan genoeg. Ik ben Liezelot dan ook dankbaar voor deze NEI-sessie.

 


Na de NEI-sessie ben ik rustiger en minder angstig om alleen iets te ondernemen. Ook bedankt voor de extra energie uit ‘de toverstaf’ . Ik volg zeker een tweede sessie.

Fijne en bijzondere ervaring.
Oprechte betrokkenheid, waardevolle inzichten. Voel me rustig en heb vertrouwen in mezelf . Dankjewel voor de tips en de affirmaties.

MZ8_6374 LR.jpg
bottom of page