top of page

OVER MIJ

Hallo,


Ik ben Liezelot en ben al 24 jaar schoonheidsspecialiste.

Huidverzorging is mijn passie! Hou ervan om klanten in de watten te leggen, te adviseren en te behandelen bij huidproblemen. Weet hoe onzeker een huidprobleem je kan maken. Heb zelf jaren last gehad van acné.

Het maakt me altijd blij als klanten hun persoonlijk huidverzorgingplan goed opvolgen en mooie resultaten hebben. Klant blij, ik blij!

De sfeer en gezelligheid in het instituut vind ik even belangrijk. Daarom branden er altijd kaarsjes in het instituut, speelt er een rustig muziekje op de achtergrond en komt een ontspannende geur naar je toe als je mijn instituut binnen komt.

Sinds kort kan je niet alleen naar het instituut komen voor huidverzorging, maar ook voor ontspanning. Verschillende soorten massages, relaxatietherapie, yoga, workshops en retreats.

Door de vele lockdown ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke groei en relaxatie. Dit is zo levens veranderd geweest voor mij dat ik mijn kennis nu ook met je wil delen.

In mijn vrije kan je me terugvinden in de natuur met onze honden, ik heb een zoon van bijna 12 jaar, ben graag creatief bezig en hou ook wel van boeken lezen. Met lekker eten en een glaasje wijn kan je me niet straffen :-)

Zo, dit was een woordje over mij, hopelijk mag ik je binnenkort ook leren kennen tijdens een bezoekje aan RUSTpunt!

Tot binnenkort,

Liezelot

Heb je een vraag? Stel ze gerust hieronder...

IMG_9895.jpg

STEL GERUST HIER JE VRAAG

  Super bedankt !  

bottom of page