top of page

OVER MIJ

Hallo,

 

Ik ben Liezelot, sinds enkele jaren begeleid ik klanten op hun pad naar persoonlijke groei en meer innerlijke rust.

Mijn persoonlijk pad is begonnen een 5-tal jaar geleden, ik volgde een online cursus, Your Roadmap to Success and Happiness van Michael Pilarczyk. Sinds deze cursus ben ik niet meer te stoppen, er zijn nog 10-tallen anderen gevolgd.

Stapje per stapje ben ik alles zoveel mogelijk zelf gaan toepassen, daardoor leef ik nu veel meer vanuit rust en vertrouwen. En, zorg ik nu vooral goed voor mezelf, zodat ik er ten volle kan zijn voor mijn zoon, mijn 2 honden én mijn klanten.

Door de positieve verandering die dit alles bij mij teweegbracht, wilde ik mijn kennis met zoveel mogelijk mensen delen. Daaruit is Rustpunt ontstaan, een praktijk voor ontspanning. Ik coach je van hoofd naar hart, van denken naar voelen, van onrust naar rust,...

De therapieën die de meeste indruk bij mij achtergelaten hebben zijn Trauma Release door BRTT (lichaamswerk) & TRB (ademwerk) en de NEI-therapie. Bij deze sessies ga je naar de oorzaak van je innerlijke onrust, stress, vermoeidheid, fysieke pijn, burn-out, angst, laag zelfbeeld,...dit zijn ook de sessies waarmee ik je begeleid in mijn praktijk.

Je lichaam, je adem of je onderbewustzijn vertellen welke onverwerkte emoties gezien, erkend en losgelaten mogen worden, om dichter bij jezelf te komen en in je volle kracht te gaan staan.

Je kan een losse sessie boeken, maar ook een langdurige samenwerking aangaan door het volgen van een traject. Ik leer je graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek.

Een Reiki sessie zorgt voor ontspanning en heling. Ik geef ook regelmatig zelf Reiki opleidingen om zo veel mogelijk de helende kracht van Reiki te verspreiden.

Daarnaast organiseer ik workshops en 1 day retreats rond verschillende thema’s.

Neem je liever thuis een rustmoment, dat kan ook! Met Relax@home, een app met 3 yoga nidra sessies en de RUSTpunt Club, een online community, waar ik elke week een video post met meditatie, yoga nidra, ademhaling, lichaamsoefeningen, yoga,...kortom, alles wat je kan toepassen om meer rust in je hoofd en in de lijf te ervaren.

Zo, in het kort wie ik ben en wat ik doe...ik hoop je binnenkort ook te mogen leren kennen? Tot in de praktijk of op één van de events?

Ontspannen groeten,

Liezelot

Heb je een vraag? Stel ze hieronder

STEL GERUST HIER JE VRAAG

  Super bedankt !  

bottom of page